Pressemeddelelse: Flot 2. plads til Laksens trop

Viben, som er Laksegruppens trop (Det Dansk27143_10200934445424674_2089805173_ne Spejderkorps), vandt hele to sølvplader ved årets divisionsturnering i Randellsborg Division. De blev givet for en samlet andenplads i hele turneringen og for førstepladsen i disciplinen Lejrsport.

Divisionsturneringen blev afholdt den 19.-21. april i Rold skov. Her dystede omkring 200 spejdere i alle enheder om at være de bedste. Man dystede blandt andet i følgende discipliner: dagsløb, tovtrækning, stafet, lejrsport og natløb og den samlede placering blev naturligvis også belønnet i alle enheder.

Inden Viben tog af sted til divisionsturneringen, udlovede deres tropsleder en middag med det hele, hvis de vandt minimum en sølvplade. I stedet kom de hjem med to sølvplader, så det skal naturligvis fejres med en velfortjent middag hos tropslederen.

Ind til sommerferien vil Viben hvile på laurbærrene og se frem til en lækker sommerlejr, som i år er en kanotur i den fantastiske natur, som Sverige kan byde på. Efter kanoturen og sommerferien starter spejdersæsonen op igen i Laksegruppen i uge 33, hvor vi håber på at se en masse nye spejdere også.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s