Gruppesommerlejr på Forlev

Hej spejdere
I uge 28 skal vi på sommerlejr fra lørdag den 5. 7. til lørdag den 12. 7. Lejren kommer til at foregå på Forlev Spejdercenter sammen med 180 andre spejdere.
Vi skal i løbet af ugen lave fede aktiviteter og udfordre os selv. Der vil være mulighed for både sejlads, spændende håndværksting, klatring, sjov, god mad og fis og ballade. For at vi kan komme til det, kræver det, at du tilmelder dig til denne fede sommerlejr.
De små spejdere (mikro og mini) skal være afsted på halv lejruge. Det betyder, at man kommer sammen med resten af Laksegruppen om lørdagen, men tager hjem onsdag. Resten af gruppen (trop, junior, senior og ledere) skal være der hele ugen.
Prisen for sommerlejren bliver 650 kr. for de store og 375 kr. for de små som skal betales via NemTilmeld.

Vi skal vide det inden den 2. juni om du deltager i sommerlejren. Ombestemmer man sig efterfølgende har vi indtil den 16. juni (sommerafslutningen) til at rette op på dette ved at rette henvendelse til Chalotte (50556544).

Du og dine forældre skal som altid betale via NemTilmeld. Derudover skal du huske, at aflevere den nedenstående seddel til din grenleder, så vi er sikre på, at dine forældre har set sedlen.

Har man spørgsmål til sommerlejren, kan man altid ringe/skrive til Casper og Chalotte og spørge. Der vil komme en opfølgende seddel/mail ud til dem, der skal afsted.
På vegne af lederne
Casper og Chalotte

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s