Forventninger

Her kan du læse lidt om, hvad vi som ledere forventer af forældrene og spejderne. Så kan du blive klogere på, hvad spejderarbejdet er for dig.

Gruppens drift

Gruppen er afhængig af indtjeningen på diverse pr-arrangementer. Det kan være pølsesalg, juletræssalg, Sankt Hans, Havnens Dag mv. Derfor er det vigtigt for os, at I som forældre/familie bakker op om dette, således at det ikke ender med, at det er lederne der står med det hele tiden.
Som gruppe lever vi dels på at levere spændende og udfordrende spejderarbejde for spejderne, men for at vi kan komme dertil skal rammerne være i orden. For at kunne holde kontingentet lavt, så er vi nødt til at tjene penge på andre måder, og derfor er det vigtigt at vi kan trække på jeres hjælp min. 1-2 gange årligt.

Kørsel

Såfremt man har bil forventer vi også, at I som forældre stiller op til fælles kørsel til og fra ture, idet der også findes forældre der ikke har bil og som skal have deres børn med på tur.
Når du skal køre med Laksegruppens spejdere skal du være opmærksom på de gældende regler omkring børn i bilen. Du kan se dem her

Korpsets love og politikker

I Laksegruppen følger vi ligeledes korpsets alkoholpolitik og rygepolitik, samt våbenloven.

Alle voksne (15+) i Laksegruppen har alle udfyldt en børneattest.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s